agile42

Certified Scrum Product Owner (CSPO) koulutus in
Helsinki, Suomi – 25. helmikuuta 2016


Koulutus Certified Scrum Product Owner (CSPO) koulutus
Ajankohta 25. helmikuuta 2016 - 26. helmikuuta 2016 (2 day)
Seuraava koulutus: Certified Scrum Product Owner (CSPO) training in Helsinki, Suomi, 2017-10-23
Paikka Helsinki, Suomi
Kellonaika 9:00 - 17:00
Kieli suomi
Kouluttaja Lasse Ziegler
Kuvaus

Ketteryyden yksi kulmakivi on avointen työtehtävien määrän rajoittaminen sekä tehtävien priorisointi. Nämä asiat ovat pääosin Product Ownerin vastuulla, ja tämä rooli on siten keskeisessä asemassa kun organisaatio siirtyy perinteisestä projektipainotteisesta paradigmasta uuteen ketterään ja tuotepainotteiseen malliin.

Certified Scrum Product Owner (CSPO) kurssi on kahden päivän koulutus jossa syvennytään kyseiseen rooliin ja siihen liittyviin työkaluihin ja menetelmiin. Kurssilla saat kaikki tarvitsemasi tiedot ja työkalut jotta voisit toimia tehokkaasti Product Ownerin tehtävässä. Koulutuksessa käymme product backlogin lisäksi läpi, miten tuotehallinta onnistuu vähän suuremmissa, useamman tiimin tai backlogin organisaatiossa, ja millä tavalla suunnittellaan releaseja ja millä mittareilla tuotteen edistystä kannattaa seurata.

Koulutus on hyvin vuorovaikutteinen ja siinä käytetään luentojen lisäksi keskusteluja, harjoituksia, pelejä, simulaatioita ja videoita. Kurssin jälkeen oppilaat saavat Certified Scrum Product Owner -sertifikaatin.

Lasse Ziegler Lasse Ziegler
Sertifioinnit: Certified Scrum Trainer
Twitter LinkedIn
Lasse Ziegler is an agile coach and trainer with many years of experience working with different scrum teams in a variety of organizations both small and large.

Lataa kalenteritiedosto